20.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κινητήρας υγραερίου 5hp από την Mercury.

Επιμέλεια Νίκος Λυμπερόπουλος

Η Mercury 5hp Propane FourStroke προσφέρει φορητότητα, αξιοπιστία και άνετη λειτουργία με εναλλακτικό καύσιμο καθαρής καύσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκάφη αλουμινίου, φουσκωτά ή ιστιοπλοϊκά, καθώς με βάρος 27,2 κιλά είναι ελαφριά και εύκολη στη. Με κυβισμό 123cc, αποδίδει 5 ίππους.

Το κύριο χαρακτηριστικό της Mercury Propane FourStroke 5hp είναι το καύσιμο με το οποίο λειτουργεί. Το καθαρό αέριο που χρησιμοποιεί είναι το προπάνιο που χρησιμοποιούμε σε μια σχάρα για ψήσιμο των ψαριών μας ή σε μια σόμπα κάμπινγκ και είναι φιλικό προς το περιβάλλον με 30% χαμηλότερες εκπομπές καυσαερίων σε σύγκριση με τη βενζίνη.

Η εξωλέμβια διατίθεται στάνταρ με βαλβίδα αυτόματης διακοπής προπανίου στον κινητήρα και στη φίσα του σωλήνα καυσίμου. Η εκκίνηση γίνεται εύκολα με το χειροκίνητο τσοκ, το οποίο εμπλουτίζει την αναλογία καυσίμου προς αέρα για γρήγορες και αξιόπιστες εκκινήσεις, ιδιαίτερα όταν ο κινητήρας είναι κρύος, ενώ η αυτόματη αποσυμπίεση μειώνει τη δύναμη έλξης κατά τη χρήση του σχοινιού εκκίνησης.

Η μηχανή διαθέτει επίσης έναν εύκολο στην πρόσβαση μοχλό αλλαγής ταχυτήτων στον κινητήρα και έχει έξι θέσεις κλίσης με κίνηση σε ρηχά νερά για να την ρυθμίσουμε ανάλογα με το βάθος και τη χρήση της.

Το λεγόμενο μοντέλο Sail Power έχει σχεδιαστεί με ορισμένα πρόσθετα χαρακτηριστικά:

Μήκος άξονα 20 ιντσών (508 mm) ή 25 ιντσών (635 mm)

Σύστημα φόρτισης εναλλάκτη 12 Volt, 4 Amp / 50 Watt με καλώδιο για φόρτιση μπαταρίας για λειτουργία ηλεκτρονικών ή φώτων.

Εξάτμιση με αντίστροφη ώση και έλικα υψηλής ώσης για χειρισμό και έλεγχο αργής ταχύτητας.

#psaremagiaolous #fishingingreece #fishing #psarema #psaremaskafos #psaremakalami #psarodufeko #ypovrihiopsarema #boats #fouskoto #boating #Greece #summer #summeringreece #sea #sail #sailing #sailinggreece #photography #holiday #instatravel #sun #beach #yachtingingreece #greek #greekislands #tours #trips #sindagesmagirikis #recipe

Τελευταία Νέα

Πιο δημοφιλή