15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ηλεκτροκινητήρας Yamaha Μ32 παρουσίαση και test.

Επιμέλεια:  Νίκος Λυμπερόπουλος.

Η γκάμα ηλεκτροκινητήρων M20-M32 της Yamaha διαθέτουν ευέλικτο σύστημα ελέγχου δύναμης πηδαλίου, εύκολη αποθήκευση με το ένα χέρι και γρήγορες ρυθμίσεις βάθους.

Όλη η ισχύς που χρειάζεστε, χωρίς να ενοχλείτε τα ψάρια

Οι ηλεκτρικές εξωλέμβιες μηχανές της Yamaha είναι  οικολογικός τρόπος για την κίνηση ενός μικρού σκάφους. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας θόρυβος και σίγουρα καθόλου καυσαέρια, ώστε να μην σας ενοχλεί ποτέ τίποτα, ή να μην ενοχλείτε κι εσείς κανέναν, γιατί για τους φανατικούς ψαράδες και τους λάτρεις της φύσης, αυτό είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα, γιατί  μια ηλεκτρική εξωλέμβια δεν τρομάζει τη θαλάσσια ζωή. Έτσι, μπορείτε να περνάτε υπέροχα απολαμβάνοντας τη φύση. Η ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή της Yamaha, που τροφοδοτείται από μια μπαταρίες 12 V μικρού μεγέθους, έχει σχεδιαστεί για εύκολη μεταφορά. Αυτό την κάνει επίσης ιδανική για ένα μικρό τέντερ ή ντίγκυ.

Αποθήκευση με το ένα χέρι

Απλά τραβήξτε προς τα επάνω και εμπρός για να αποθηκεύσετε τον κινητήρα χωρίς κουμπιά ή μοχλούς απελευθέρωσης. Στη συνέχεια, όταν έρθει ώρα να ξεκινήσετε το ταξίδι σας, χρησιμοποιήστε τον εύχρηστο ρυθμιστικό λεβιέ για να θέσετε το M32 σε οποιαδήποτε από τις δέκα διαφορετικές θέσεις λειτουργίας.

Ρυθμιστής βάθους με έκκεντρο ταχείας ασφάλισης

Χειριστήριο τύπου σκριπ.  Ο ηλεκτροκινητήρας διαθέτει  αυξημένο επίπεδο ευελιξίας με τη λαβή κλίσης/επέκτασης λαγουδέρας που υπάρχει στην M20.  Προσφέρει γωνία κλίσης έως 45° και επέκταση έως 15 εκατοστά κι έτσι η προσαρμογή σε οποιαδήποτε περίσταση ή στυλ ψαρέματος γίνεται εύκολα. Η M20 διαθέτει επίσης άνετη, εργονομική λαβή.

Ευέλικτο σύστημα δύναμης πηδαλίου

Ένα πρωτοποριακό κολάρο, πάνω από τη βάση του κινητήρα της M32, διευκολύνει την προσαρμογή της δύναμης του πηδαλίου στο επίπεδο που προτιμάτε. Αφήστε το χαλαρό για οδήγηση χωρίς κόπο ή σφίξτε το για να παραμένει ο κινητήρας πιο σταθερός στη θέση του, νιώθοντας το τιμόνι πιο “σφιχτό” ή για μεγαλύτερη ευστάθεια όταν τοποθετείτε τη μηχανή στη θέση φύλαξης.

Χειριστήριο τύπου σκριπ

Ευελιξία με τη λαβή κλίσης/επέκτασης λαγουδέρας  με γωνία κλίσης έως 45° και επέκταση έως 15 εκατοστών, όπου η προσαρμογή σε οποιαδήποτε περίσταση ή στυλ ψαρέματος γίνεται εύκολα με αυτή την άνετη, εργονομική λαβή.

Test ηλεκτροκινητήρα Yamaha M32

Χαρακτηριστικά Ηλεκτροκινητήρα  Yamaha  Μ32.

Κατανάλωση:  42 Amp

Τάση : 24 v

Χαρακτηριστικό τοποθέτησης:  [OneHandStow]

 Μέγιστη  ώση (kg):  31.8

Ταχύτητες (FDW/REV): Μεταβλητή

Digital Maximizer : True

 Μήκος άξονα: 1067 χιλ.

Μετρητής μπαταρίας: True

 Έλεγχος: Tilt/Extend Tiller

Τιμή αντιπροσωπείας: 840 ευρώ.

Τελευταία Νέα

Πιο δημοφιλή